Co-opt Inspiration, Resurs och Kunskap.
är en utbildnings verksamhet som specialiserar sig på att ta fram en helhets utbildning både med hundkunskap, formgivning och marknadsföring.
Co-opt består av:
Katja Thorman har arbetat i flera år med yrkes arbetande hundar och studerat människan och hundens samspel och kommunikations förmåga. Katja är grafisk formgivare och utbildare inom grafisk form och media kommunikation. Och utbildare inom kommunikation mellan hund och människa.
Katja har flertal mediala och kommunikativa utbildningar under årens lopp från 1985 bland annat Miroi, Entér, Nova, Dramaten, EU Infokomp språk och kommunikation,
InfoKomp media och digital design samt webb och film.
Flertal hundrelaterade utbildningar genom åren med Anders Hallgren, LAB instruktör och utbildare, Brukshunds klubben i Danderyd och på Lidingö, Lars Fält, Cilla Danielsson, David Puma and Security Dog in Minnesota m.fl.
Katja har sedan 1985 och en lång erfarenhet med Rehabhundar inom vården och krishanteringen och håller kurser både som Rehabhunds-/ Vårdhunds mentor och inom marknads föring. Samt vägleder funktionshindrade hundförare och instruktörer som arbetar med funktionshindrade elever.
Katja har en Berger Picard som heter Ludde han är en Rehabhundar och assisterande Assistenthund, tidigare hundar i Katjas flock har varit många Rottweiler Learoy,
Phalenén Bonzai och Shetland sheep dog och blandraser.

Katarina Holmqvist har erfarenheter både med människor och hundar i olika sociala klasser. Katarina har arbetat med flera olika arbeten inom missbruksvården och har en gedigen kunskap.
Flertal hundrelaterade utbildningar genom åren med Anders Hallgren, Brukshunds klubben, Lars Fält, Cilla Danielsson, Gunvald m.fl.
Katarina har sedan 2006 erfarenhet med Rehabhundar inom vården och krishanteringen och håller kurser som Vårdhunds mentor. Samt vägleder funktionshindrade hundförare och instruktörer som arbetar med funktionshindrade elever.
Katarina har Assistenthundarna som är Rehabhundar och assisterande Assistenthundar en Korthårs Collierna Bella, Katarina har haft flertal hundar i sin flock genom tiderna korthårs cillie, schäfer och schetland sheep dog.
(Förarna har FA-skattesedel )
*********************************